Stig ombord på det fedeste praktikantophold og kickstart din digitale karriere!

No Zebra blev i 2017 kåret som det tredje mest attraktive digitale bureau at arbejde for, viste en undersøgelse blandt danske studerende.

Det er ikke uden grund. Som talentfuld studerende får du en unik mulighed for at kombinere teori med praksis og arbejde med rigtige kunder og projekter inden for digital forretningsudvikling, strategi, webudvikling, digitalt design og datadrevet digital markedsføring.

Som Digital Rocket i No Zebra får du mulighed for at skræddersy dit praktikophold ved at vælge et spor, der matcher din videregående uddannelse og dine kompetencer. Det betyder, at du kan vælge en retning, som du mener passer bedst til dit studie, og som styrker din karriere mest muligt. Fælles for alle er, at det skal være fuldtidspraktik i minimum fire måneder.

Se, hvordan tidligere Digital Rockets fortæller om deres praktikoplevelse. 

Under mit praktikforløb er jeg blevet præsenteret for mange forskellige opgaver – altid med de aktuelle kunders problemstillinger, hvilket i dén grad har været med til at øge min motivation.

Nip Julie Jakobsen

Tidl. Digital Marketing-praktikant

Samarbejde
Glad kollega

Vil du høre mere om vores praktikantprogram, eller hvordan det er at være Digital Rocket i No Zebra. Så ring eller skriv med det samme.

nicholai@nozebra.dk / 2844 3219

Nicholai Hindrichsen

CEO & Stifter, No Zebra