Styrk din digitale karriere med det fedeste praktikophold

Kickstart din karriere i udvikling!

Bliv Digital Rocket i vores udviklingsteam, hvor vi løfter spændende og udfordrende løsninger i tæt samarbejde med kunden, vores digitale designere, projektledelse og online marketing. Du vil få praktisk erfaring med professionelle udviklingsopgaver og understøttende processer samt rig mulighed for at benytte spændende teknologier, som C#, MVC, SASS, JS-frameworks, integration, CMS-udvikling og meget andet.

Du bliver en del af No Zebra-teamet

Du bliver en del af No Zebra, hvor vi er ca 50 arbejdsglade medarbejdere. Vi har kontor både i hjertet af Århus samt indre København, stillingen vi søger her er en Digital Rocket til kontoret i Århus. 

Vi er et af landets førende e-handelsbureauer, som arbejder med digital marketing for større og internationale virksomheder. Vores faglighed og ambitioner er høje og vi sætter pris på at gøre tingene på bedste mulige vis hver gang - både overfor vores kunder som overfor os kollegaer imellem. 

Som Digital Rocket bliver du en del af vores udviklingsteam med faglig dygtige samt særdeles gode kollegaer. Du kommer altså til at sidde blandt eksperter inden for professionelle digitale udviklingsopgaver. Disse kollegaer bliver mentorer for dig under hele praktikforløbet. På lige fod med dine kollegaer i afdelingen, bliver du selvfølgelig involveret i vores mange kunder, projekter og det øvrige liv i huset. 

Det får du som Rocket i No Zebra

Som praktikant får du mulighed for styrke din kompetencer og få hands-on erfaring med den digitale verden. Du kommer til at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for digital udvikling og alle er rigtige opgaver på rigtige projekter.


Herudover bliver du en del af et højt fagligt miljø, hvor du får oparbejdet et fagligt fundament, som du kan bygge videre på efterfølgende. Samtidig får du et bevis på, at du har gennemført opholdet.