Skab vækst med 360-graders digital marketing til hele kunderejsen

Alle digitale discipliner i ét bureau

Hvorfor bruge et full-service digital marketingbureau?

Digital marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online. Det gør vi dagligt for store og mellemstore B2B- og B2C-virksomheder.

Men i stedet for, at du selv spilder dyrebar tid på at koordinere mellem et SEO-bureau, et Google Ads-bureau mm., får du hos os et samlet og komplet team af dygtige digitale specialister og konsulenter, der dækker samtlige digitale marketing-områder.

Vores ambitiøse folk inden for webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, brugeradfærd, content marketing, data, email-marketing, sociale medier, Google Ads (og rigtig mange andre discipliner og tools), koordinerer og taler sammen på tværs for at sikre dig de bedste resultater.

Du sparer tid og får samtidig en gennemtænkt, professionel 360-graders online marketingindsats med et koncentreret fokus på dine nøgle-KPI'er.

Start med en analyse af jeres online tilstedeværelse og performance

Når vi starter et samarbejde op med en ny virksomhed, starter vi altid med en omfattende analyse af jeres egen, jeres kunders og jeres konkurrenters tilstedeværelse, online efterspørgsel og digitale performance.

Når den viden er kortlagt, beslutter vi i fællesskab med jer, hvad de vigtigste KPI'er skal være og hvad der skal til for, at vi i fællesskab når jeres konverteringsmål.

Vores konsulenter holder jer løbende orienteret om, hvordan det går og laver hver måned en skræddersyet rapport til jer, som viser jeres digital marketing-performance og påpeger de steder, der kan gøres mere eller omprioriteres.


Vi bruger de stærkeste tools til digital marketing

Vi er teknologi-uafhængige. Det vil sige, at vi benytter de systemer og tools til digital marketing, som vi i fællesskab med digvurderer, er de bedste.

Vi arbejder i og har indgående kendskab til:

  • E-mail marketing & marketing automation: Drip Marketing, Apsis, HubSpot, ActiveCampaign, MailChimp, Campaign Monitor m.fl.
  • Google: Ads, Display, Analytics, Search Console m.fl.
  • SoMe: Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube m.fl.
  • Influencer marketing: DreamInfluencers, Woomio m.fl.
  • Dataanalyse: SEMrush, Ahrefs, Screamingfrog m.fl.
  • Personaliseret marketing: Raptor, drip, Segment m.fl

Vælg selv: Sådan kan du bruge os som digitalt marketingbureau

Vi hjælper dagligt et stort udvalg af virksomheder med datadrevet digital marketing og forretningsudvikling.

En del bruger vores specialister som deres egen digital marketing-afdeling, fordi vi har specialister inden for samtlige områder. I stedet for at ansætte én ny medarbejder med ét specialistområde, bruger de os, hvor de på skift kan gøre brug af alle kompetencer.

Andre virksomheder har en del af kompetencerne in-house og bruger os til at supplere de huller, de har, samt at se på tværs, holde overblikket og spotte de synergier og forbedringsmuligheder, der er for virksomheden.

Vil du høre det fra kundernes egen mund? Så kontakt os her, så sender vi referencer, som du selv kan ringe og spørge.

Vi hjælper danske B2B- og B2C-virksomheder 360 graders digital marketing

Med afsæt 360-graders intelligent digital marketing og et tæt samarbejde, udvikler vi din forretning og skaber målbare resultater. Ring eller skriv for at høre, hvordan vi kan hjælpe din forretning med en stærk digital marketingindsats.

+ 45 22 40 16 18 / mid@nozebra.dk

Mikkel Drewsen

Chief Digital Marketing Officer, No Zebra